Vi söker Kommunikatör

Vi söker dig som gillar utmaningar, är utvecklingsorienterad med stort eget driv och har vana av att jobba i en dynamisk miljö där det är många bollar i luften.

Du kommer att ansvara för både vår egen kommunikation och för våra projekt. Det innebär en bred mix av arbetsuppgifter; allt från att planera och producera nyhetsbrev, inlägg i social media, koordinera och administrera utbildningar, till eget layoutarbete, medverkan i utvecklingsprojekt eller kreera events. Som kommunikatör har du ett nära samarbete med våra kunder. Du har strategiskt ansvar och stora möjligheter att påverka dina arbetsuppgifter.

Som person har du god samarbetsförmåga, är initiativrik och redo för att förvalta existerande kommunikationsverktyg såväl som uppmärksamma utvecklingsmöjligheter. Du är en god relationsbyggare, och för att lyckas i rollen är du strukturerad och har förmåga att prioritera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är också bra på att driva arbetet mot uppsatta mål och avsluta de projekt du påbörjar. Vi tror att du har uppnått en personlig mognad och säkerhet i dig själv som också ger dig trygghet i offentliga sammanhang där du representerar och marknadsför FortGjort Träning.

Du är självgående, ansvarsfull och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra, är rak och tydlig och starkt utvecklings motiverad.
Erfarenhet är ett krav och vi fäster också stor vikt vid dina personliga egenskaper, din motivation och drivkraft.

Vi söker dig som 
– har ca 5 års erfarenhet med kreativ förmåga och kan att växla mellan detaljer och helikopterperspektiv.
är kreativ, nyfiken och driftig, tycker om högt tempo och har ett driv att lyckas.
– har förmåga att presentera analyser på ett enkelt och pedagogiskt sätt och du har fokus på att ständigt utveckla och förbättra.
– har erfarenhet av verktyg och plattformar som WordPress, Indesign, Photoshop och Google Adwords men har även koll på utvecklingen och intresse av att utveckla användning av befintliga och nya verktyg som stödjer arbetet mot uppsatta mål.
– har erfarenhet av strategiskt arbete kring kommunikation.
– har erfarenhet av varumärkesbygge och relationer till olika målgrupper.

Vi är
FortGjort Träning Nordic AB producerar och levererar gruppträningskoncept och olika typer av grund- och vidareutbildningar för gruppträningsinspiratörer, gruppträningsansvariga och verksamhetsansvariga/ägare. Våra kunder är träningsanläggningar i Sverige. Vi är ett företag med stark tillväxt och som nu kommer att utvecklas med flera ben. FortGjort förstärks med nya medarbetare och flyttar till nya lokaler redan i början av 2018.

Ansökan
Urval och intervjuer kommer ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, 2018-01-12, ansök därför så snart som möjligt. Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Start: 1 februari 2018 eller enl ök
Lön: Individuell lönesättning